Andrejka

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

MISS UNIVERSE Lucia Senášiová - fotí rada obnažená?

Myslíte si, že krásna žena to má v živote ľahšie? Určite áno, dievčatá ako Lucia si dokážu zarobiť svojim telom.

  Pozerala som Miss Universe a dosť ma zarazilo, že vyhrala práve táto "bratislavská kráska". Hneď som si chcela vygoogliť nejaké jej foto z Talianska, kde sa údajne živí modelingom. Dosť ma zarazilo, keď som sa dostala na stránku kde sú vyfotené známe osobnosti pristihnuté pri čine.

http://www.belleefamose.net/celeb.asp?nome_celebrita=Lucia%20Senasiova#

Lucia sa dostávala k modelingu dosť odvážnym spôsobom. Dúfam, že keď si dám nabudúce vyhľadať jej meno a nejaký ten video formát - neuvidím veľkú hanbu pre Slovensko.

Inak ak mám hodnotiť tohtoročné JOJ kárske missky, určite medzi 3 najkrajšie nepatrili víťazky.
Mojou absolútnou favoritkou bola finalistka s číslom 2 Elvíra Zelinková. Bola z nich najexotickejšia a jedinečná. Myslím si, že tie tri blondínky, ktoré zaujali prvé priečky boli na jedno kopyto- nemôžem si pomôcť.

ŽIVOT | stály odkaz

Komentáre

  1. pekne
    ahoj, tvoj komentar je fakt trefny, myslim si to iste, navyse kedze s misskami tak trochu robim na medzinarodnej urovni, uvedomujem si ze pre slovensko je to len nepekna reklama. skoda, ze silvia lakatosova ma tendenciu vyberat za vitazky vzdy dievciny s tou najpodivnejsou minulostou a tie, ktore su najkontroverznejsie...nie vzdy plati ze aj zla reklama je reklama :)
    maj sa pekne :)
    publikované: 11.04.2007 10:55:15 | autor: barbora (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014