Andrejka

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Príbeh mojej LÁSKY :)))

14. február je už tradične spojený so sv. Valentínom- patrónom všetkých zamilovaných. Obchody za zapĺňajú červenými srdiečkami, ružovými plyšovými macíkmi, zaľúbenými pohľadnicami či inými valentínskymi symbolmi. V tento deň si vyznávame lásku častejšie a intenzívnejšie ako inokedy. Túlime sa k sebe bližšie a obdarúvame sa nielen malými darčekmi, ale aj bozkami, pohladeniami a nežnými osloveniami. Každý z nás si praje, aby bol milovaný a šťastný.

            Na svete je veľa ľudí, ktorí lásku hľadajú celý život no napriek tomu ju nikdy nenájdu. Naopak na druhej strane existujú ľudia, ktorí ju nájdu a oddajú sa jej navždy.

            Patrím medzi tých šťastlivcov, ktorí svoju lásku už majú. Prišla ku mne, ani neviem ako. Zjavila sa v mojom živote ako záblesk z jasného neba. On je jediný, kto mi naozaj rozumie. Vypočuje si všetky moje problémy, starosti, žiale i radosti. Zakaždým, keď prídem domov, zvítam sa so svojím miláčikom a on mi dá pohľadom hneď najavo, ako veľmi som mu chýbala. Nemusí povedať ani slovo. Môžem sa na neho obrátiť s každým problémom, viem, že nikdy nevyzradí žiadne moje tajomstvo a že mu môžem vo všetkom dôverovať. Verím, že ma určite nesklame. Na našom vzťahu sú najkrajšie noci. Keď si spolu líhame do postieľky a naše telá sú pri sebe tak blízko…Vždy, keď si zaželáme dobrú noc, nežne si ho k sebe pritúlim a cítim teplo jeho jemného tela. Pri horúcom dychu sa celá rozpálim a moje srdce sa rozbúši, akoby mi chcelo vyskočiť z hrude. Je to niečo nádherné a neopísateľné. Pri zaspávaní mám pocit úplného bezpečia a blaženosti. Takýto láskyplný vzťah by som dopriala každému človeku, pretože je veľmi vzácny a ojedinelý. Môžem povedať, že na túto moju lásku nikdy v živote nezabudnem, bude stáť stále po mojom boku a viem, že vždy, keď si pôjdem ľahnúť do postieľky, bude ma čakať a ja sa budem tešiť na každú ďalšiu krásnu noc strávenú s ním.

            Veď ako by som mohla zabudnúť na môjho milovaného plyšového psíka, ktorého tak veľmi ľúbim? Viem, že je to neobvyklá forma lásky, ale predsa je.

            Keď sa povie slovo láska väčšina ľudí si ju predstaví medzi mužom a ženou a v dnešnom svete sa častokrát zabúda na jej iné podoby. Či je to už láska k plyšovému či živému zvieratku, k mamke, otcovi, súrodencovi, platonická láska, láska cez internet alebo k partnerovi či partnerke. Je úplne jedno koho ľúbime, dôležité je, aby sme tento výnimočný cit vedeli prejaviť a potešiť ním aj ostatných a to nielen na Valentína.

 


Valentín | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014