Andrejka

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Veľký Krtíš vychováva hviezdy

O tom, že aj z malých miest vychádzajú veľkí ľudia :-)

Hovorí vám niečo toto pomenovanie? Je to názov malého mestečka ležiaceho na juhu Slovenskej republiky. Nepatrí len k okresným mestám, je to aj miesto, kde som vyrastala nielen ja, ale aj mnohé, dá sa povedať, už dnešné „celebrity“.

            Pamätáte sa ešte na minuloročnú reláciu speváckych hviezd Superstar? Víťazom sa stal Peťo Cmorik- rodák z Veľkého Krtíša. Jeho jedinečný spev neuchvátil len porotcov, ale aj všetkých ľudí, ktorí sa stali jeho fanúšikmi, držali mu palce a neustále mu posielali SMS- ky, práve vďaka ktorým to dotiahol tak ďaleko. Vidíte ako ľahko sa môže stať z učiteľa na základnej umeleckej škole víťaz najsledovanejšej slovenskej speváckej súťaže?

            Ďalšími, v tomto čase asi najaktuálnejšími mediálnymi hviezdičkami sú finalistky zo  Supermodelieky- Gina RusznyákováErika Kováčová. Mladučké dievčatá toho počas pôsobenia v tejto súťaži zažili naozaj veľa. Nádejné modelky si vyskúšali pózovanie pred kamerou či fotenie pre najprestížnejšie značky a časopisy... Mali možnosť navštíviť aj cudzie krajiny. No tieto skúsenosti boli pre ne určite len štartom novej etapy života.

            A čo takto spomenúť aj nejaké stálice televíznej obrazovky? Ján Pasiar. Toto meno určite všetci poznáte. Je moderátorom najsledovanejšej, investigatívnej, aktuálnej a objektívnej žurnalistiky v markizáckej relácii Paľba. No ešte predtým, než sa dopracoval na svoju terajšiu pozíciu žil vo Veľkom Krtíší, kde aj pracoval v redakcii okresných novín- Nový Pokrok. Avšak jeho sen dostať sa do televízie sa mu splnil.

            Tu vidíte niekoľko príkladov, ako sa aj človek z malého mestečka môže vlastnou cieľavedomosťou a usilovnosťou dopracovať na vysoké pozície. Nezáleží na tom, odkiaľ pochádzate, ale či ste schopní bojovať a uplatniť sa.


Životný štýl | stály odkaz

Komentáre

  1. Nuž,
    ešte novinára Romana Grebáča si zabudla, takisto moderátorku Zuzanu Novákovú, alias Cuco - z FunRadia, takisto Katarína Černáková je nádej dokumentárnej tvorby... , a napríklad Zoltán Baláž, strelec, ktorý tuším porazil Jozefa Genciho - aj toto sú celebrity z Veľkého Krtíša, nielen spomenutí. Aj keď u mňa najvýraznejší je asi Jano Pasiar, toho si pamätám ešte zo školy. Je ich podľa mňa ešte oveľa viac. Dana
    publikované: 21.03.2007 16:46:34 | autor: Dana (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014